tiistai 11. joulukuuta 2012

Day one

      
Jouluinen tervehdys kaikille, jotka ovat eksyneet tämän oudon, uuden ja vielä hyvin karunnäköisen blogin äärelle. Heti alkuun huomautan the girl who wanna change blogin olevan olemassa lähinnä itseäni varten, toimien motivoijana ja toivottavasti myös kannustajana muutoksia tavoitellessa.

Ajatus siitä, mitä kaikkea tällä blogilla haen on hieman hakusessa vielä. Voisi sanoa, että ajatus blogin perustamisesta lähti ensinnäkin laihdutusblogien seurailun takia sekä siksi, että tykkään blogata silloin kun siihen on intoa. Noin vuoden hevosaiheista blogia ylläpitäneenä olen huomannut miten paljon bloggaus voi innostaa tekemään asioita ja silloin tulee tarve jakaa kaikki hyvät ja huonot hetket, onnistumiset ja epäonnistumiset muille ihmisille, jotka jostain kumman syystä ovat kiinnostuneet hevosteni ja minun tekemisistäni.

Juttu pääsi hieman karkaamaan, hieman tyypillistä minulle. Bloggaus tulee keskittymään  toivottavasti onnistuvan laihduttamisen, ruokavalionmuutosten ja liikunnan ympärille. Tiedän monella saralla olevan muuttamisen tarvetta, lähinnä noissa syömisissä. En nimittäin ole yhtään minkään vihreän ystävä, paitsi kurkun! Liikkumisiin haluan muutosta kunnon parantamisen ja laihtumisen tehostamisen takia, mutta en siis ole mikään rapakuntoinen sohvaperuna kerta asun syrjäisellä maatilalla eläinten keskellä.


Normipostauksissa on aina tälläinen päiväkirjamainen kertominen syömisistä ja liikunnoista.

  • aamupala noin yhdeksältä, kaksi palaa Vaasan kauratyynyjä meetvurstilla (200 kcal)
  • päivällinen puoli neljältä, leipäpala meetvurstilla ja valmisruoka grillipihvit barbeque kastikkeessa + muutama ranskalainen (600 kcal)
  • iltapalana ruisleipää ja kauratyynyjä meetvurstilla (400 kcal)
  • naposteluina yksi rivi Marabou Daim suklaata + ohut pullasiivu
  • juomana mehukatti appelssiini mehua

  • karsinoiden siivous 1h 20min
  • lampaiden siirtoa, aitausten laittoa, päiväheinät hevosille 2,5 h
  • iltatalli 1 h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti